Van jou
voor heel Nederland

Nieuws

Flex-NaaiCursus Module 1 van start

26-09-2017

Deze week is in Jouw Marktkraam Almere Buiten de eerste Flex-NaaiCursus "basic" van start gegaan.
Onder leiding van crea-grootmeester Carolince worden in een relaxte, gezellige setting de basisvaardigheden voor de electrische naaimachine bijgebracht. In de 3 vervolglessen komt het maken van paspoppen, patroonlezen-en knippen aan de orde, met als hoogte punt het samenstellen van een ontwerp. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor de vervolglessen, die apart kunnen worden gevolgd (flex). Twee uur per les op dins-of donderdagochtenden en vrijdag in de avond. Aanmelden kan via de website, email (almerebuiten@jouwmarktkraam.nl) of in de winkel.

Lees verder

Nieuwe service: UPS-Accesspoint

03-05-2017

Jouw Marktkraam Almere Buiten is in mei ge-ïnstalleerd als UPS-Accesspoint. Pakketjes verzonden via UPS (en inmiddels ook Kiala) kunnen worden afgeleverd en opgehaald in de sfeervolle winkel. Iets versturen wordt van last zowat tot lust, zeker als je meteen even rondsnuffelt in de winkel en geniet van een kopje koffie van versgemalen Rainforest-bonen. Het biedt (webshop-)huurders mogelijkheden voor nog meer service en exposure.

Lees verder

QUILTEN

09-04-2017

Schrijf je nu in voor de tweede workshop "Quilten voor beginners", donderdag 20 april 2017 van10:00 tot 12:30, het aantal deelnemers is beperkt. Onder leiding van Quilt-master Alexandra Vinju zet je de eerste stappen in de ambachtelijke wereld van het Quilten. Je hoeft alleen je eigen naaimachine mee te nemen, het materiaal is inbegrepen en je gaat naar huis met je eigen unieke Quilten Naaimachine Organizer. Mooi en praktisch tegelijk!

 

Workshop: QUILTEN voor beginners
Wanneer:     Donderdag 20 april 2017 van 10:00 tot 12:30
Waar:           Jouw Martkrkaam Almere Buiten - Zuideinde 21
Wat:             Naaimachine Organizer (zie voor beeld bij de kassa)
Kosten:        €35,- inclusief materiaal, vooraf te voldoen bij aanmelding aan de kassa
Meenemen: eigen naaimachine
Inschrijven:  Jouw Marktkraam Almere Buiten of per
Email:          almerebuiten@jouwmarktkraam.nl
Vermelden:  naam, telnummer, 2 favoriete kleuren

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ook op video gespot